Om oss

GulBil.no

GulBil Trafikkskole er godkjent og autorisert av Statens vegvesen som betyr at ledelsen oppfyller kravene for å drive trafikkskole, og at alle våre lærere har solid pedagogisk utdannelse.

Vi garanterer at du som elev alltid får en god og profesjonell opplæring. Vi gir individuell opplæring etter moderne undervisnings-prinsipper til alle våre elever. Det er du som elev som skal være i fokus gjennom hele opplæringsforløpet.

Vi er svært opptatt av å levere høyt faglig nivå på all undervisning, og alle våre trafikklærere er til enhver tid faglig oppdatert. Undervisningen følger læreplaner utgitt av Vegdirektoratet og godkjent av Statens vegvesen.

Som en av de første trafikkskolene i Norge lanserte vi i 2014 bookingsystem for nye og eksisterende elever sammen med TABS.no. I vår kalender kan du enkelt booke trafikalt grunnkurs eller finne din første kjøretime med en valgfri lærer.

Alle våre elever har i tillegg gratis tilgang til vår elev-app, TABSelev.no, som gir deg som elev full kontroll på trafikkopplæringen. I appen får du time- og saldooversikt, du kan bestille og betale kjøretimer, samt motta meldinger fra din trafikklærer.

Litt om føreropplæringen

Du må ha gjennomført trafikalt grunnkurs før du starter med opplæring ved trafikkskolen eller ønsker å øvelseskjøre privat. Du må også ha nådd riktig alder for den førerkortklassen du skal ta førerkort i. Er du over 25 år og ikke har førerkort fra før, trenger du bare å fullføre førstehjelp og mørkekjøring før du starter på den videre opplæringen hos oss.

Alle førerkortklassene har krav om obligatorisk opplæring som må fullføres før du kan gå opp til teoretisk og praktisk førerprøve.

Det finnes ingen standard for hvor mange undervisningstimer en elev trenger, dette er svært individuelt og avhenger av hvordan du lærer, hvor tidlig du starter, og hvor mye du øvelseskjører hjemme.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss på telefon:

Mandag til fredag:
Tlf. 94 8888 89, eller kom innom våre lokaler på Tangen 11 i Kristiansand.


GulBil Trafikkskole - vi er ikke som alle andre, vi er noe for oss selv.

Messenger